Mediji Bosne i Hercegovine su posetili hotel Zlatibor Mona

U organizaciji sarajevske PR & Event agencije PRag, protekle nedelje kompanija Mona Hotel Management, imala je priliku da u svom hotelu Zlatibor Mona ugosti grupu BiH medija, koji su stigli na Zlatibor, kako bi se upoznali sa lepotama koje pruža ova turistička destinacija Srbije, ali i sa samim uslugama hotela Zlatibor Mona.

Generalni direktor kompanije Mona hotel management d.o.o., gospodin Ivan Vitorović, izrazio je zadovoljstvo odzivom predstavnika BiH medija, te je ovom prilikom goste upoznao sa hotelom i izjavio: „Pre svega drago mi je da ste došli u posetu Zlatiboru i hotelu Mona. Ovo je hotel u kojem su zaposleni ljudi iz ovog kraja Srbije i koji jako dobro poznaju ovo podneblje, a rezultati njihovog rada najbolje se ogledaju kroz popunjenost smeštajnih kapaciteta. Uz raznovrsne sadržaje i svetski poznate brendove, menadžment hotela ‘Zlatibor MONA’ naročito vodi računa o tome da gostima ponude domaću hranu, a time i pomažu razvoju lokalne zajednice“.

Nakon uvodnog govora usledila je zakuska sa pićem dobrodošlice, nakon čega su predstavnici BiH medija u organizovanoj grupi, na čelu sa vodičima, prošetali Zlatiborom, upoznali se sa čarima koje se mogu doživeti samo na ovoj planini. Vodiči su iskoristili šetnju i gostima ispričali sve o zlatiborskoj istoriji, atrakcijama, turizmu i planovima za budućnost. Posetili su Spomenik obelisk streljanim partizanskim ranjenicima, centralni trg, zlatiborsko jezero, a nakon šetnje podelili su se u dve grupe, jedna je imala priliku da uživa u adrenalinskoj vožnji na kvadovima, dok je druga grupa izabrala jahanje prelepih zlatiborskih konja.

Nakon upoznavanja prirodnih lepota Zlatibora, usledilo je opuštanje u hotelskom wellness centru Inspirium, gde su gosti uživali u bazenu, fitness centru, turskom kupatilu, sauni i masaži. Nakon opuštajućih trenutaka gosti su nastavili druženje sa predstavnicima hotela Zlatibor Mona, te su uz večeru u hotelskom restoranu Vila razgovarali o turističkim potencijalima Hotela, ali i samog Zlatibora.

Naredni dan predstavnici BiH medija imali su priliku da nastave druženje koje im je obezbedila kompanija MHM, te su se uputili prema Mokroj Gori i uživali u vožnji Šarganskom osmicom, tj. popularnim Ćirom.

DSC_0019

DSC_0374

DSC_0465