Drugi po redu team building posvećen klijentima i partnerima

Hotel Zlatibor Mona je u saradnji sa partnerima iz kompanije Extreme Summit Team i Alterna International organizovao tradicionalan team building na Zlatiboru od 05-07.05.2017. godine posvećen klijentima i partnerima koji brinu o svojim zaposlenima i njihovom učinku na najkvalitetniji način. Ideja je da se kompanije upoznaju sa hotelom i uslugom kao i načinom na koji Mona brine o klijentima.
Veliki broj kompanija se odazvao pozivu i utisci su sjajni. Organizovao koktel dobrodošlice i zajednička večera u restoranu Vila, a zatim je usledilo uživanje u wellness centru Inspirium.
Naredni dan je započet prezentacijom hotela i partnera iz kompanije Extreme Summit Team u kongresnom centru Koledo nakon čega su goste dočekale outdoor team building aktivnosti. Penjanje i kajakašenje na Radoinjskom jezeru uz pomoć stručnih instuktora, orijentiring igrice samo su deo prepreka koje su gosti hotela morali da pobede. Nakon što su uspešno savladali izazove u prirodi i ojačali timski duh, menadžment hotela Mona pobrinuo se da gosti odmore u autentičnom ambijentu hotelskog restorana Perun. Uz prijatnu živu muziku i raznoliku gastonomsku ponudu, okupljeni su prepričavali doživljaje i razmenjivali utiske.
Motivacioni govor gospodina Darka Mirkovića iz kompanije Alterna International je dopreo i ispunio svakog gosta energijom, koju su nešto kasnije iskoristili za adrenalinsku avanturu u Avantura Park-u.
Hotel Zlatibor Mona je svojim gostima priredio divan provod i omogućio da se svojim radnim obavezama vrate puni dobre, pozitivne energije.