Hotel Zlatibor MONA****

Objekat koji je kupljen 2004. godine se tada prostirao na 6.000 m2, i bio kategorisan kao odmaralište, jer nije ispunjavao uslove za hotel. Brojao je 19 radnika i imao 80 soba, restoran, aperitiv bar i teretanu.

Odmah nakon kupovine, upošljen je novi menadžment, a svi zaposleni su nastavili da rade u novoj kompaniji Mona d.o.o. a usledila je i prva investicija 2006. godine kada je izgrađen nov a la carte restoran Perun, kongresna sala  i renoviran deo hotela, čime je objekat kategorisan sa 3*.  Prva kompletna investicija je usledila 2007. godine kada je ceo hotel renoviran i obogaćen wellness centrom, modernim barom i restoranom, igraonicom za decu. Ukupna vrednost investicije je iznosila 4 miliona eura. Naredna  investicija je usledila 2012. godine kada je stari deo hotela renoviran (usled velike prosečne popunjenosti od 75% na godišnjem nivou), a dograđen je novi deo hotela sa multifunkcionalnim kongresnim centrom Koledo i 30 novih soba. Ukupna investicija je bila 5 miliona eura.

Danas hotel ima 120 smeštajnih jedinica, kategorisan je sa 4* i o njemu brine 80 zaposlenih. Više informacija na www.monazlatibor.com