projekti

Beograd Dorćol: na lokaciji užeg gradskog jezgra, u donjem Dorćolu, u fazi razrade je projekat izgradnje hotela sa 4*, koji bi pored hotelskog smeštajnog dela, imao i kvalitetne sadržaje namenjene kako gostima, tako i stanovnicima ovog lepog dela Beograda. U planu je izgradnja multifunkcionalnih banket sala, restorana , spa centra. Planirani početak izgradnje je 2017. godina.

Javor: postojeći objekat na Javoru je predviđen za proširivanje i podizanje nivoa usluge na 3*, čime bi se pored većeg smeštajnog kapaciteta dobili i novi sadržaji poput spa centra, veće igraonice za decu i novih seminar sala. Poseban akcenat u idejnom projektu je stavljen na lečilišni deo, po čemu je ova planina jako poznata (lečenje anemije, bolesti respiratornih organa)  a dodatno se radi i na dobijanju statusa banjskog mesta. Planirani početak dogradnje hotela je 2018. godina.

Zlatibor Sirogojno: nadomak centra turističkog naselja Zlatibor, u najpoznatijem selu – izletištu  Sirogojno u ovom kraju, predviđena je izgradnja etno sela Zapadne Srbije sa početka 20 veka. Kompleks će se prostirati na 5ha, i pored smeštajnog dela imaće i rekreativno edukativne sadržaje poput restorana, edukativnih radionica, sportskih terena. Planirani početak radova zakazan je ta 2020. godinu.