projekti

Objekat u izgradnji:

Hotel Mona Plaza na Dorćolu, Beograd: na lokaciji užeg gradskog jezgra, na donjem Dorćolu, u toku je izgradnja hotela sa 4*, koji će pored hotelskog smeštajnog dela, imati i kvalitetne sadržaje namenjene kako gostima, tako i stanovnicima ovog lepog dela Beograda. Hotel će raspolagati multifunkcionalnom banket salom, restoranom i spa centrom. Početak izgradnje je 2017. godina, a završetak se očekuje na jesen 2019. godine.

Projekti u toku:

Hotel Javor u Kušićima: postojeći objekat na Javoru je predviđen za proširivanje i podizanje nivoa usluge na 3*, čime bi se pored većeg smeštajnog kapaciteta dobili i novi sadržaji poput spa centra, veće igraonice za decu i novih seminar sala. Poseban akcenat u idejnom projektu je stavljen na lečilišni deo, po čemu je ova planina jako poznata (lečenje anemije, bolesti respiratornih organa) a dodatno se radi i na dobijanju statusa banjskog mesta. Planirani početak dogradnje hotela je 2018. godina.

Zlatibor, Sirogojno: nadomak centra turističkog naselja Zlatibor, u najpoznatijem selu – izletištu Sirogojno u ovom kraju, predviđena je izgradnja etno sela Zapadne Srbije sa početka 20-og veka. Kompleks će se prostirati na 5ha, i pored smeštajnog dela imaće i rekreativno edukativne sadržaje poput restorana, edukativnih radionica, sportskih terena. Planirani početak radova zakazan je za 2020. godinu.