Stigao je red i na naš team building!

„Kompanije koje žele da njihovi zaposleni grade timski duh, najbolje da ih izvuku iz kancelarije“. To je ono što je kompanije Mona hotel management d.o.o. i uradila!

Četvorodnevni team building od 08-11.juna bio je ispraćen prelepim vremenom i pozitivnom energijom od samog starta. Zlatibor je ovog puta bio polazišna tačka sa koje se okupljeni menadžment hotela Zlatibor Mona, Argo i hotela Javor upustio u svoju zajedničku avanturu.

Utisci su fenomenalni, obilazak vinarije Aleksandrović i zajednička večera u restoranu Perun bili su lagani uvod za uzbudljive aktivnosti koje su predstojale. Jedna od njih je jedinstveno iskustvo na reci Drini, gde se dokazalo da je svaka prepreka savladiva, kako na poslu, tako i na reci, sve dok se funkcioniše kao tim.
Sledeće odredište je bilo etno selo Vrhpolje koje je pokazalo vrhunsku ljubaznost i domaćinsku atmosferu, pa se tako i ovaj dan završio u gozbi i druženju.

Timu MHM je zapala ta čast da u saradnji sa Extreme Summit Team agencijom osvoji jedan od vrhova Tare. Očekivanja su nadmašena. Najlepši utisak za kraj ovogodišnjeg team building-a ostavili su divni i nestvarni predeli tokom vožnje katamaranom u kanjonu Uvca.

MHM je priredio svojim zaposlenima iskustvo za pamćenje, dao im je vetar u leđa i osigurao put ka novim radnim pobedama!